Site-uri web

Web Design Computer

Încărcare rapidă

Nu suntem adepții site-urilor complicate, cu elemente inutile care îngreunează încărcarea. Pentru a reține oamenii care dau click pe site-ul tău este necesar ca acesta să afișeze prompt paginile indiferent de viteza conexiunii vizitatorului.

Versatilitate

Folosind platforme ca WordPress sau Shopify, site-ul tău poate avea orice funționalitate, de la magazin online până la blog. De asemenea, el poate fi ulterior modificat cu ușurință, chiar de dumneavoastră!

Domeniu și hosting incluse

În caz că ești la început și nu ai mai avut un site anterior, îți asigurăm gratuit serviciul de găzduire de mare viteză și un domeniu gratuit la alegere.

Care sunt pașii?

Facem cunoștiință

Întâi de toate este necesar să știm mai multe despre afacerea ta. Vrem să aflăm ce te reprezintă, ce apreciază clienții tăi cel mai mult și ce impresie îți dorești să lași clienților.

Stabilim detaliile tehnice

Vom colabora pentru a defini aspectul dorit și funcționalitatea ideală a site-ului tău. Ne vei spune ce îți dorești să poată face vizitatorii pe site-ul tău și cum vrei să arate pagina afacerii tale: de la culori până la texte și link-uri. De asemenea, ne vom ocupa de tot ce înseamnă configurări și tehnicalități.

Transformăm ideile în realitate

Îți prezentăm rezultatele și lucrăm pentru a aduce modificări sau imbunătățiri. Doar atunci când ești 100% mulțumit, munca noastră va fi gata!

Vrei să afli mai multe?

Scroll to Top