Promovare Google ADS

Google Ads Adwords

Vizibilitate mare

Cu Google Ads poți ajunge pe prima pagina a persoanelor cu acces la internet atunci când caută produsul sau serviciul vândut de tine. 4 din 5 persoane au cumpărat măcar o data în urma unei căutări pe Google.

Întrece competiția

Folosind reclame pe Google, poți fi sigur că afacerea ta va apărea înaintea competitorilor tăi ce nu fac acest lucru. Analizând căutările utilizatorilor, vei știi mereu ce își doresc aceștia.

CONVERSIE MARE

Atunci când cineva caută ceva pe Google, cel mai probabil dorește acel produs sau serviciu. Asta înseamnă că munca de convingere este mult mai ușoară, singurul aspect necesar fiind conexiunea între cumpărător și afacerea ta.

Rezultate precise

Atunci când reclamele sunt configurate corect, poți urmări exact căte persoane iți vizitează afacerea sau cumpără ceva de pe site-ul tău. Astfel, poți îmbunătăți campaniile pe baza rezultatelor obținute.

Care sunt pașii?

Facem cunoștiință

Întâi de toate este necesar să știm mai multe despre afacerea ta. Ce vinzi, cum vinzi și cui vinzi? Vrem să știm plusurile dar și minusurile produselor sau serviciilor tale, astfel încât să găsim cea mai bună strategie de marketing.

Stabilim detalii esențiale

Trebuie să aflăm de la tine ce fel de rezultate îți dorești să obții și în ce perioadă de timp. De asemenea, va trebui să stabilim un buget de reclame cu ajutorul căruia vom plăti afișările pe Google. PS: Bugetele mari aduc rezultate cel mai rapid!

Pregătim detaliile tehnice

Înainte de a porni la drum, vom avea nevoie de acces la mediul online al afacerii tale (acces la site, acces la contul de Google Ads, etc.), iar de tehnicalități ne vom ocupa noi.

Trecem la treabă

Vom comunica constant, pentru a ști mereu prioritățile afacerii tale. Este important să fim la curent cu detalii precum stocul produselor sau ultimele tale oferte!

Vrei să afli mai multe?

Scroll to Top