Promovare Social Media

Vizibilitate mare

Cu Facebook Ads poți ajunge cu ușurință la toți utilizatorii Facebook și Instagram din zona de activitate a afacerii tale. Doar în România există peste 12 milioane de utilizatori Facebook.

Costuri mici

În 2020, costul mediu pentru a afișa o reclama pe Facebook Ads la 1000 de oameni a fost de doar 33,08 lei. Folosind strategii de marketing eficiente, orice afacere poate deveni profitabilă online.

Țintire eficientă

Platforma Facebook Ads îți oferă opțiunea să afișezi reclama ta doar la persoanele care te interesează. Spre exemplu, dacă vinzi autoturisme, poți exclude persoanele neinteresate de mașini sau care nu au împlinit 18 ani.

Rezultate precise

Atunci când reclamele sunt configurate corect, poți urmări exact căte persoane iți vizitează afacerea sau cumpără ceva de pe site-ul tău. Astfel, poți îmbunătăți campaniile pe baza rezultatelor obținute.

Promovare Facebook Ads

Care sunt pașii?

Facem cunoștiință

Întâi de toate este necesar să știm mai multe despre afacerea ta. Ce vinzi, cum vinzi și cui vinzi? Vrem să știm plusurile dar și minusurile produselor sau serviciilor tale, astfel încât să găsim cea mai bună strategie de marketing.

Stabilim detalii esențiale

Trebuie să aflăm de la tine ce fel de rezultate îți dorești să obții și în ce perioadă de timp. De asemenea, va trebui să stabilim un buget de reclame cu ajutorul căruia vom plăti afișările generate de Facebook. PS: Bugetele mari aduc rezultate cel mai rapid!

Pregătim detaliile tehnice

Înainte de a porni la drum, vom avea nevoie de acces la mediul online al afacerii tale (acces la site, acces la contul de Facebook, etc.), iar de tehnicalități ne vom ocupa noi.

Trecem la treabă

Vom comunica constant, pentru a ști mereu prioritățile afacerii tale. Este important să fim la curent cu detalii precum stocul produselor sau ultimele tale oferte!

Vrei să afli mai multe?

Scroll to Top