Branding & Logo Design

Povestea afacerii tale

Atunci când vorbim despre un brand, noi nu facem doar o poză, noi construim o poveste. Este esențial ca istoria și valorile afacerii tale să fie în simbioză cu imaginea oferită.

Garanția calității

Pentru noi, materialele pe care le producem reprezintă cartea noastră de vizită așa că facem tot posibilul ca clientul să fie mulțumit. Îți oferim revizii nelimitate pentru că știm cât de importantă este imaginea unei afaceri.

Clienți fideli

Cu ajutorul unui branding corect, poți transforma un client oarecare într-un fanatic fidel. Aceștia adesea laudă produsele sau serviciile tale și le recomandă altor prieteni tocmai pentru că își amintesc de imaginea brandului tău.

Logo Brand

Care sunt pașii?

Facem cunoștiință

Întâi de toate este necesar să știm mai multe despre afacerea ta. Vrem să aflăm ce te reprezintă, ce apreciază clienții tăi cel mai mult și ce impresie îți dorești să lași clienților. Cu ajutorul acestor detalii, ne vom face o idee despre cum ar trebui să arate brand-ul tău.

Stabilim detaliile tehnice

Vom colabora pentru a defini o imagine, o paletă de culori și un stil general reprezentativ pentru afacerea ta. Vom contura căteva idei grafice pe baza cărora vom construi imaginea finală a afacerii tale.

Transformăm ideile în realitate

Îți prezentăm rezultatele și lucrăm pentru a aduce modificări sau imbunătățiri. Doar atunci când ești 100% mulțumit, munca noastră va fi gata!

Vrei să afli mai multe?

Scroll to Top