Despre noi

Despre

AVANT

Avant este o agenție de marketing digital

Povestea Avant Marketing a început din dorința de a oferi clienților noștri servicii de promovare, marketing și branding de cea mai înaltă calitate, la un preț accesibil tuturor afacerilor.

Bazându-ne pe experiența îndelungată în domeniu dar și pe creativitate și bineințeles studii îndelungate de piață, suntem siguri că afacerea dumneavoastră va beneficia de un real succes în mediul online.

Cu atenție sporită la detalii și grijă pentru clienți, oferim servicii de:

  • promovare Google AdWords (+SEO)
  • promovare Social Media
  • branding & logo design
  • web design
  • email marketing
Promovare Facebook Ads
Logo Brand
Google Ads Adwords

DE CE ONLINE?

În zilele noastre, oamenii folosesc internetul zilnic, adesea pentru a căuta servicii sau produse de care sunt interesați. Orice firmă, indiferent de aria de activitate, poate obține un avantaj semnificativ prin exploatarea căilor de comunicare digitale: rețele de social media, email-uri, căutări online, etc.

Spre exemplu, un restaurant poate instala reclame luminoase în fața spațiului lor pentru a atrage atenția. În același mod, o postare bine gândită pe pagina de Facebook poate avea același impact.

Diferența este că de cele mai multe ori, reclamele online sunt mai ieftine și mai eficiente. În timp ce reclama luminoasă de pe stradă o vor vedea toți trecătorii, reclamele pe internet vor fi văzute doar de persoanele alese de tine. Astfel, șansele ca privitorii să interacționeze cu ele sunt mai mari!

Agențiile de marketing digital oferă servicii afacerilor care își doresc să apară online mai des și mai eficient.

Nu ești sigur ce servicii se potrivesc pentru afacerea ta?

Scroll to Top