5 Sfaturi de marketing digital pentru dezvoltarea brand-ului online și a îmbunătățirea rezultatelor publicitare

  1. Clarificați Acțiunea.

Cumpărați acum, rezervați-vă zborul, solicitați o ofertă – Următorul pas pe care doriți să îl facă utilizatorii dvs. (de obicei scopul campaniei dvs.) ar trebui să fie viu în conținutul dvs.

Toate campaniile publicitare de succes includ o citație clară și convingătoare (CTA). Acest „buton” îi spune utilizatorului care este următorul pas și cum se va întoarce la site din anunț, deplasându-i mai jos în procesul de realizare a obiectivelor și mai aproape de punctul de conversie.

2. Mesaje persuasive

Nu este de mirare că mesageria on-line este importantă. Pe orice platformă digitală, mesageria este importantă, deoarece reprezintă comunicarea centrală cu potențialii clienți. Din perspectiva publicității digitale, dacă nu aveți mult spațiu de copiere sau chiar timp pentru a atrage atenția utilizatorului, este important ca mesageria să fie convingătoare și, cel mai important, concisă.

3. Pagina de destinație desemnată (Designated landing page)

Indiferent de ce conținut se află anunțul dvs., ar trebui să vă direcționați întotdeauna utilizatorii către paginile asociate acelui conținut. Acest pas simplu vă ajută să mențineți utilizatorii pe site-ul dvs., să îmbunătățiți experiența utilizatorului și, în cele din urmă, să îmbunătățiți ratele de conversie.

4. Obținerea unor imagini de calitate

Pentru fiecare campanie digitală, este important să vă gândiți unde să difuzați aceste anunțuri utilizatorilor dvs. Aspectul vizual al anunțului dvs. este important, deoarece poate apărea atunci când utilizatorii absorb alt conținut în altă parte online.

5. Testarea, monitorizarea și retestarea

Probabil ați auzit de multe ori că este important pentru canalele de marketing să testeze eficacitatea eforturilor lor. Aceasta nu face excepție atunci când derulați o campanie de publicitate digitală. Cum puteți identifica zonele pe care să vă concentrați în continuare?În unele cazuri, factori aparent arbitrari, cum ar fi fusul orar, selectarea limbii, segmentul de public și selectarea imaginii, pot afecta de fapt succesul campaniei dvs. Prin urmare, este important să acordați atenție acestor factori și să monitorizați diferitele elemente în care campanie. Dacă aveți succes într-o campanie sau considerați că o altă campanie nu este la fel de eficientă, nu vă fie teamă să o schimbați. Testarea anunțurilor pentru conținut diferit Testarea A / B cu anunțuri digitale poate fi foarte utilă pentru a determina ce mesagerie sau conținut rezonează cel mai mult cu publicul dvs. Încercați să verificați prin sondaje sau quizz-uri rata de satisfacție a clienților pentru a obține rezultate viitoare cât mai precise.

Scroll to Top